Ben 10 Ultimate Crisis - Büyük Çarpışma 3D

Ben 10 Ultimate Crisis - Büyük Çarpışma 3D

Ben 10 Ultimate Crisis - Büyük Çarpışma 3D

Ben 10 Ultimate Crisis - Büyük Çarpışma 3D

Etiketler:ben 10 , savaş , Toplam Beğeni: 228

Ben 10 yepyeni maceraları ile kitoyun.com da sizlerle. Bugün sizlere suancağımız yeni ben ten oyununda 3 boyutlu bir macera sizleri bekliyor.

Acaba ben onu bu oyunda nasıl yönetmeyi düşünüyorsunuz? Karşınıza çıkacak iskelet savaşçılarına nasıl karşılık verip onları yoketmeyi planlıyorsunuz? Özel ben 10 la dövüşeceğinizi bu oyunda 3d farkıyla çok farklı bir oyun oynayacaksınız. Ben 10 u kontrol etmek için yön tuşları ve Z X C tuşları size yardımcı olacak. Yön tuşları ile iskeletlere doğru saldırırken Z tuşu ile düşmanlarınıza vuracak, X tuşu mükemmel vuruş yaparken C tuşuda size düşmanlara uzaktan saldırmanız için ateş etme yeteneği kazandırıyor. Ben 10 u güzel bir şekilde kontrol edebilirseniz büyük çarpışma oyununu bitirebilirsiniz. Ultimate serisinin bu 3 boyutlu oyununda en ye dövüşçü ben 10 siz olacaksınız. İskeletleri dövmesi kolay olsada karşınıza çıkacak adam sizi baya zorlayacaktır ama pes etmeyin özellikle C tuşuna bastığınızda edebildiğiniz ate size mükemmel bir güç kazandıracaktır.

Ben 10 her zamanki gibi mükemmel özellikleri ve güçleriyle büyük bir maceraya artılıyor sizlerde bu oyunda ben 10 a eşlik edip bu maceraya ortak olabilirsiniz. Özellikle bölümleri geçtikçe tuşlara karışık şekilde basarsanız bazı özel hareketler yapabilirsiniz. Mesela smackdownda olduğu gibi adamları altınıza alarak ezebilirsiniz böylece ben 10 ultimate crisis büyük çarpışma oyunun son bulmuş olacaktır. Bakalım bir sonraki ben 10 ultimate alien oyununda ben 10 oyun severlerini neler bekliyor.

Ali Kemal e bu oyunda bize yardımcı olduğu için teşekkür eder ben 10 oyunlarını kitoyun.com da en iyi en güzel en yeni şekilde oynayacağınızı bilmenizi isteriz KitOyun.com! Oyuna Kitlen!

Oyun Oyna